ONG Mare Nostrum, partener într-un proiect prin care se urmărește conservarea ecosistemelor Mării Negre

O întâlnire în cadrul proiectului a avut loc la Salonic. ONG Mare Nostrum a devenit partener într-un proiect prin care se urmărește creșterea gradului de conștientizare și a importanței cu privire la conservarea ecosistemelor Mării Negre și promovarea măsurilor pentru diversitate marină. O întâlnire în cadrul proiectului a avut loc la Salonic, în Grecia.  “La începutul lunii octombrie, în cadrul proiectului a avut loc prima întâlnire fizică a partenerilor, însoțită și de un training cu privire la gestionarea datelor. Pe durata întâlnirii au fost discutate aspecte esențiale referitoare la activitățile din cadrul proiectului și modul în care acestea vor fi implementate de către parteneri, dar și o sesiune de training ce a abordat sursele și tipurile de date spațiale, precum și colectarea și manipularea acestora, incluzând de asemenea și o discuție despre aplicarea uneltelor spațiale pentru gestionarea ariilor marine protejate”, a spus coordonator de evenimente în cadrul organizației, Anca Panait.

Pompiliu Comșa

Related posts

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

Inregistrare, înregistrare dar să o știm și noi poporul… poporul horeca!

România, te stingi încet, dar sigur… și doare

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult