Prima pagină » Actualitati » Actualitate » Succes profesional pentru chef Abou Zaki

Succes profesional pentru chef Abou Zaki

Richard Abou Zaki, jurat la emisiunea “Chefi la cuțite” de la Antena 1, a fost nominalizat printre cei mai influenți 20 de chefi din noua bucătărie a Italiei de către “Gambero Rosso”, cea mai importantă publicație italiană de gastronomie și vinuri. Fondată în 1986, “Gambero Rosso” s-a impus ca o voce a experților culinari imparțiali, devenind ghidul specializat în gastronomia din Peninsulă cel mai apreciat la nivel internațional. Această reușită se adaugă premiului obținut de chef Abou Zaki în primăvara acestui an pentru cel mai bun chef sub 40 de ani din Italia, în cadrul galei “Identità Golose”.

Când începe sezonul 14 din “Chefi la cuțite”

Show-ul culinar “Chefi la cuțite” va reveni pe micile ecrane pe 17 noiembrie cu sezonul 14. Una dintre noutățile acestui sezon va fi adusă chiar de către chef Abou Zaki. Pe lângă premiul în bani, câștigătorul sau câștigătoarea celui mai apreciat cooking show din România va primi un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul cu o stea Michelin din Italia, “Retroscena”.

Pompiliu Comșa

❓Ce se întâmplă dacă tu, dragă cititorule, nu donezi și nu susții presa liberă?

Se întâmplă că minciuna câștigă.
Se întâmplă că jurnaliștii curajoși sunt reduși la tăcere.
Se întâmplă că tu vei ști tot mai puțin din ceea ce contează cu adevărat.
Și într-o zi, când vei avea nevoie de adevăr… nu-l vei mai găsi nicăieri.

💬 Trompeta Carpaților există pentru că oameni ca tine au ales să ne susțină.
Suntem vocea care întreabă: „De ce?” Pentru că, în România reală, de multe ori mai și plătești amenzi… pentru că ai îndrăznit să reclami fapte penale.

👉 Fii parte din lupta pentru adevăr

Citeste si

Newsletter

Subscribe our newsletter for latest news around the world. Let's stay updated!

@2025  Trompeta Carpaţilor – Gazetă independentă – celebra foaie cu suflet viu de altădată || E-mail: [email protected], [email protected]

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Acepta Mai mult