Începe comercializarea cărnii de miel în piețele din Constanța


În perioada 25 aprilie – 4 mai, piețele agroalimentare din municipiul Constanța vor găzdui comercializarea cărnii de miel pentru sărbătorile pascale, furnizată de producători avizați de către Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

Pentru aceasta, au fost alocate spații în halele de lactate din Piața Grivița și Piața Tomis III. Carnea este provenită de la ferme din județele Constanța și Tulcea, provenind de la animale sacrificate în abatoare autorizate, cu supravegherea continuă a medicilor veterinari din cadrul DSVSA.

Prețurile sunt stabilite de către producătorii locali, iar AFI SRL, administratorul piețelor, garantează condiții optime de igienă și siguranță alimentară. În acest scop, au fost realizate operațiuni complete de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în halele desemnate pentru comercializarea cărnii de miel.

Programul de comercializare este următorul: luni – sâmbătă, între orele 8:00 – 17:00, și duminică, între orele 8:00 – 12:00.

Related posts

Investigație: Finanțarea campaniei lui Nicușor Dan și conexiunile cu pro-rusul Matei Păun

Donald Trump Jr. vine în România, în cadrul unui turneului Trump Business Vision 2025: Trump Jr. este acum în Budapesta

Dan Bazavan: PESTE 2.500.000 DE EURO ÎN FIECARE AN! – Banii Publici cheltuiți în mod nelegal de către Primăria Municipiului București și Consiliul General al Municipiului București