„Back to Black”, filmul biopic al lui Amy Winehouse își va începe lansarea cinematografică globală pe 11 aprilie.


Filmul biografic al lui Amy Winehouse, intitulat „Back to Black”, este descris ca fiind o sărbătoare de către realizatorii săi.

Regizorul Sam Taylor-Johnson a folosit versurile și muzica lui Amy Winehouse drept “stea călăuzitoare” în procesul de creare a acestui lungmetraj biografic. Filmul urmărește ascensiunea lui Winehouse la faimă și explorează relațiile ei cu familia și fostul ei soț, Blake Fielder-Civil.

Această producție vine la aproape 13 ani după moartea regretatei cântărețe la vârsta de 27 de ani din cauza intoxicatiei cu alcool. Considerată una dintre cele mai talentate voci ale generației ei, moartea lui Winehouse a provocat o undă de șoc în industria muzicală.

Taylor-Johnson a subliniat că a dorit să readucă muzica și cuvintele lui Winehouse la viață și să sărbătorească amprenta sa unică în lumea muzicii.

Marisa Abela, care interpretează rolul lui Winehouse în film, a descris experiența ca fiind atât descurajantă, cât și un vis. Ea a subliniat că Winehouse a fost o prezență de scena complexă, inteligentă și emoțională, iar ea a dorit să transmită această vulnerabilitate în interpretarea sa.

Filmul a fost aprobat de Amy Winehouse Estate, iar Taylor-Johnson s-a întâlnit cu familia cântăreței pentru a discuta despre proiect. Ea a subliniat că, deși nu era necesară aprobarea lor, a considerat important să își exprime respectul față de faptul că realizau un film despre fiica lor. Familia a aprobat filmul după ce l-au văzut.

„Back to Black” își va începe lansarea cinematografică globală pe 11 aprilie.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult