Carne de porc mai scumpă pe masa de Crăciun

Prețurile la carnea de porc românesc vor crește cu 10 – 15%. Consumul de carne de porc a rămas constant în ultimii ani. Suntem mai puțini cu 2 – 3 milioane de locuitori, dar numărul porci crescuți în gospodăriile individuale sau în fermele specializate a scăzut, așa că importăm masiv.

Pentru carnea de porc urmează, ca mai mereu în preajma sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou, o perioadă fastă din punct de vedere al prețului. Din experiența anilor trecuți, se anticipează o creștere de preț de 10-15 % în cazul celei de proveniență din România.

Pompiliu Comșa

Related posts

Super știre! Interviurile se pot reconstitui! Ai fost stricat la burtică și ai scătat o,,dumă”… nu-i nimic se repară. Da’ veolul maică…veolul de ce nu se poate reconstitui strigă revoltate o categorie de victime. Păi…da…atenție mare și cu reconstituirile astea! Să nu ne trezim cu reconstituirea înterviului dat de Mircea cel Bătrân lui Baiazid Fulgerul înainte de lupta de la Călugăreni(😁sâc…Rovine am vrut să zic)

Mare scandal mare! Record …de la Recorder! Justiția actuală demodată și coruptă trebuie demolată și reconstruită.

Fraților e groasă! Nu se găsește comandir de pus în fruntea oștirii! Vreo câțiva care s-au arătat interesați, au pus niște condiții de neacceptat.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult