Ce face Leni Celnicu, fosta soție a lui Gheorghe Hagi. 

Ce s-a ales de Leni Celnicu, femeia cu care Gheorghe Hagi a mers pentru prima oară în fața altarului cred că interesează- pe mulțiu. Să menționez că subsemnatul împreună cu foto reporterul Cătălin Lăzăroiu, ajutați de Ion Popescu și Mircea Tacciu, am scos prima edfiție de noapte a evenimentului, premieră în presa națională, sub titlul Vornici la nunta lui Hagi. Se întâmpla în urmă cu peste două decenii. De aproape 30 de ani, Gică Hagi este căsătorit cu Marilena Hagi, alături de care are doi copii, un fiu pe nume Ianis Hagi și o fiică pe nume Kira Hagi. Până să ajungă în acest stadiu marele sportiv a mai trecut printr-o căsnicie. În 1990, la scurt timp după Campionatul Mondial din Italia, Gică Hagi făcea un anunț surprinzător, acela al căsătoriei cu o tânără pe nume Leni. Cei doi foști îndrăgostiți au mers în fața stării civile și în fața altarului și păreau că vor fi împreună o eternitate, dar nici pe departe. La nici un an de la nuntă, conform Fanatik, ”Regele” făcea un alt anunț uimitor, intentarea divorțului, pe motiv că Leni nu este, de fapt, femeia lângă care să trăiască pentru totdeauna. Nehotărârea sa l-a costat mult pe Gică Hagi.

Pentru indecizia sa, fostul fotbalist a scos din portofel o sumă uriașă, mai ales pentru anii ’90, aproximativ 300.000 de dolari. Printre motivele pe care el le-a precizat în cererea de divorț erau legate de faptul că Leni a adus pâinea la masă mai târziu sau că aceasta a pus miere în cafea în loc de zahăr. Aceste mofturi, cum le-ar numi unii, iată că l-au costat pe actualul patron-antrenor al Farului o avere, de care s-a bucurat Leni Celnicu, însă.

Ce a făcut cu banii? S-a transformat dintr-o soție devotată soțului, într-o femeie de succes. Leni Celnicu și-a cumpărat o casă și o mașină, după care s-a înscris la facultate și și-a terminat studiile. Ulterior, a ajuns să lucreze în domeniul bancar, chiar pe un rol de conducere, care îi aduce venituri frumoase. Aproximativ 8000 de euro pe lună ar avea ca salariu Leni Celnicu.

De altfel, nu a rămas singură odată cu divorțul de ”Rege”, ci și-a refăcut viața în 2004. A mers iar în fața altarului și s-a recăsătorit cu un afacerist constănțean. Leni Celnicu a devenit și mamă în al doilea mariaj. La fel ca fostul ei soț, are doi copii. Astăzi se apropie de 52 de ani și și-a păstrat frumusețea naturală, în pofida tendințelor actuale, de a apela la bisturiul medicului estetician.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult