David Popovici, cel mai bun timp în proba de 200 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici a câștigat seria de 200 de metri liber masculin la Jocurile Olimpice de la Paris, înregistrând un timp impresionant de 1:45.65. Înotătorul român a dominat complet seria a patra în care a evoluat, părând sigur pe el și fără să întâmpine vreo dificultate în a se califica în semifinalele ce vor avea loc diseară.

Performanța lui Popovici a fost remarcabilă, lăsându-l pe ultimul dintre cei 16 calificați la aproape două secunde distanță, acesta obținând un timp de 1:47.39.

Lista înotătorilor calificați în semifinalele probei de 200 metri liber:

Înotătorul român își continuă astfel parcursul excelent la Jocurile Olimpice, fiind unul dintre favoriții la medalia de aur. Comunitatea sportivă din România și fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare semifinalele și finala, având mari speranțe în talentul și determinarea lui Popovici.

Susținerea pentru Popovici

David Popovici a devenit rapid un simbol al excelenței sportive românești, iar suportul din partea fanilor este imens. Încurajările și mesajele de susținere continuă să curgă pe rețelele sociale, demonstrând aprecierea și mândria față de realizările sale.

Semifinalele probei de 200 de metri liber vor avea loc în această seară, iar David Popovici va încerca să își continue parcursul de succes și să se califice în finala mult așteptată. Toți ochii sunt ațintiți asupra sa, iar speranțele sunt mari pentru o nouă performanță de excepție.

Rămâneți alături de noi pentru a urmări evoluția lui David Popovici și pentru a afla cele mai recente știri de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult