Dumitru Viorel Focșa: „Duminică, 24 Noiembrie, avem ocazia să le dăm în freză acestor hoți și trădători doar cu o ștampilă. Votați Călin Georgescu pentru a trezi România și pentru a pune capăt acestui sistem corupt!”

Deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa, cunoscut pentru pozițiile sale tranșante și critice la adresa establishmentului politic, îl susține public pentru candidatul Călin Georgescu la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie. Într-un mesaj adresat alegătorilor, Focșa pune sub lupă intervențiile autorităților electorale și rolul lor într-o campanie declarată de Georgescu ca fiind complet autofinanțată și lipsită de sponsorizări.

Codul AEP și intervenția BEC-ului: întrebări fără răspuns?

Călin Georgescu a anunțat încă de la începutul campaniei că nu va folosi fonduri publice sau private, iar întreaga sa activitate electorală se desfășoară fără susținere financiară. În acest context, Focșa ridică o întrebare pertinentă: de ce este necesar Codul AEP într-o campanie fără cheltuieli?

Mai mult, deputatul constănțean atrage atenția asupra intervenției Biroului Electoral Central (BEC), pe care o consideră suspectă și parte a unei strategii menite să favorizeze anumite partide sau candidați. „Ce legătură are BEC-ul, de urlă la lună, cu alegerile prezidențiale ale unui candidat fără finanțare? Este acesta un joc de culise pentru a distorsiona votul românilor?”, întreabă Focșa.

Un avertisment despre „sistemul putred de corupt”

Dumitru Viorel Focșa lansează și un semnal de alarmă cu privire la influențele ascunse din culisele politicii românești. Deputatul sugerează că anumite forțe din umbră sunt deranjate de creșterea popularității lui Călin Georgescu, care ar putea modifica calculele electorale.

Potrivit lui Focșa, sondajele arată că Georgescu are șanse reale să-l devanseze pe George Simion, liderul AUR, în preferințele electoratului, și să ajungă într-o confruntare finală cu Marcel Ciolacu. Această posibilitate, afirmă deputatul, „încurcă planurile unui sistem corupt și putred, care încearcă să mențină status quo-ul prin manipulare”.

George Simion și AUR

În mesajul său, Focșa nu ezită să critice dur actuala conducere a AUR, acuzându-l pe George Simion de trădarea valorilor naționale. Deputatul reamintește că programul „Apă – Hrană – Energie”, promovat de Călin Georgescu, a fost folosit de AUR în 2020 pentru a atrage voturi, dar că ulterior Simion ar fi lucrat pentru a-l marginaliza pe Georgescu. „Simion, acest sconcs politic cu caracter de Ferentari, și-a îndeplinit misiunea de a neutraliza un om cu adevărat dedicat cauzei naționale”, spune Focșa.

Un apel către români: „Duminică, 24 Noiembrie, votați Călin Georgescu!”

În încheiere, Dumitru Viorel Focșa face un apel către românii care își doresc o schimbare reală: „Duminică, 24 Noiembrie, avem ocazia să le dăm în freză acestor hoți și trădători doar cu o ștampilă. Votați Călin Georgescu pentru a trezi România și pentru a pune capăt acestui sistem corupt!”

Această alegere nu este doar un vot pentru un candidat, ci un act de trezire națională și un pas spre recuperarea demnității poporului român. „Dumnezeu să trezească poporul român!”, concluzionează deputatul.


Deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa își reafirmă angajamentul față de valorile naționale și promovează o viziune în care cetățenii sunt chemați să-și exercite dreptul de vot pentru a determina viitorul țării. Fie că sunteți sau nu de acord cu poziția sa, mesajul lui Focșa este un exemplu al implicării active în viața publică și al dorinței de a influența direcția politică a României.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult