Fostul subprefect de Galați, Ciprian Manea, noul secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Ciprian Manea, fostul subprefect de Galați, a fost numit recent în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), conform deciziei publicate în Monitorul Oficial. Acest lucru vine în urma eliberării funcției de către Andreea Anamaria Naggar, care a optat pentru fotoliul de prefect al județului Galați începând cu data de 12 aprilie a.c.

Cu experiență în administrație și economie, Ciprian Manea, în vârstă de 48 de ani, a ocupat funcția de subprefect în perioada martie 2022 – august 2023 în județul Galați. De asemenea, este licențiat în economie și deține un doctorat în management. Înainte de implicarea sa în administrație, a activat în sistemul bancar până în anul 2022.

Această decizie vine într-un moment crucial pentru țară, având în vedere importanța fondurilor europene și necesitatea unei bune gestionări a acestora pentru dezvoltarea infrastructurii, inovării și altor domenii cheie.

În calitate de secretar de stat, Ciprian Manea va avea un rol crucial în coordonarea și implementarea proiectelor europene, asigurând o abordare eficientă și transparentă a acestora. Expertiza sa în economie și management speram va fi un atu în gestionarea resurselor și în atingerea obiectivelor stabilite de minister.

Speram ca Ciprian Manea aduce o perspectivă proaspătă și o viziune orientată către eficiență și performanță în implementarea proiectelor europene, consolidând astfel angajamentul României în ceea ce privește utilizarea eficientă a resurselor financiare europene în beneficiul cetățenilor și al dezvoltării durabile a țării.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult