Fregata „Regele Ferdinand” caută soldați gradați profesioniști

Forțele Navale Române au anunțat că caută soldați gradați profesioniști pentru a se alătura echipajului de pe Fregata „Regele Ferdinand”. Perioada de înscriere este între 7 mai și 3 iunie 2024.

Pentru a fi considerați eligibili, candidații trebuie să îndeplinească anumite cerințe:

  • Vârstă: între 18 și 45 de ani împliniți, la începerea și respectiv la finalizarea programului de instruire.
  • Educație: să fie absolvenți ai primilor doi ani ai învățământului liceal conform Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023.
  • Probe de selecție: să fie admis la probele de selecție, care includ evaluare sportivă, testare psihologică și interviu de evaluare finală.
  • Stare de sănătate: să fie apt în urma examinării medicale.
  • Cetățenie și domiciliu: să aibă cetățenie română și domiciliul în România de cel puțin 6 luni la data începerii cursului/programului de formare.
  • Cazier judiciar: să nu fie înscris în cazierul judiciar.
  • Consentiment pentru prelucrarea datelor personale: să își dea acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, puteți suna la următoarele numere de telefon: 0770 920 318, 0241 615 564, 0766 615 096 sau 0765 238 495. Linia telefonică este disponibilă de luni până vineri, între orele 8:00 și 15:00.

Această oportunitate oferă șansa de a face parte dintr-o echipă dedicată, implicată în apărarea și securitatea țării noastre. Fregata „Regele Ferdinand” reprezintă unul dintre cele mai importante active ale Forțelor Navale Române și este implicată în misiuni de securitate și apărare la nivel național și internațional.

Pentru cei care sunt interesați de o carieră în Forțele Navale, aceasta poate fi o oportunitate deosebită de a-și folosi abilitățile și de a-și construi o carieră remarcabilă.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult