Imnul oficial Neversea 2024 vine de la INNA şi Kris Kross Amsterdam 

Pentru ediţia de anul acesta, Neversea prezintă imnul care “ne introduce în atmosfera de festival, o super colaborare între Kris Kross Amsterdam şi INNA – “Queen of My Castle”.
După colaborări cu Cheat Codes, Conor Maynard, Shaggy, Sofía Reyes şi Tinie Tempah, Kris Kross Amsterdam colaborează cu INNA pentru “Queen of My Castle”, un omagiu adus hitului din 1997 “King Of My Castle” al lui Wamdue Project, care a câştigat popularitate în întreaga lume cu remix-ul uptempo al lui Roy Malone. INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, “the queen of dance”, cu o impresionantă carieră internaţională, are peste 10 miliarde de vizualizări şi stream-uri, peste 7 milioane de abonaţi pe YouTube şi peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify.

Acesta este şi un record pentru un artist român şi confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute şi apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artişti relevanţi români şi internaţionali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker şi alţii. Anul acesta la Neversea, the Queen of Festivals, locul 41 în lume în clasamentul Top 100 DJ Mag al festivalurilor, îţi poţi asculta artiştii preferaţi sau poţi descoperi artişti noi în cadrul celor patru scene: Mainstage, The Ark, Daydreaming şi Oasis Carnaval. Peste 100 de artişti vin să îţi facă vara specială printre care Maluma, Nick Carter, DJ Snake, G-Eazy, Tinie Tempah, Dimitri Vegas, Mahmut Orhan, Don Diablo, Bebe Rexha, Steve Aoki, Tujamo, Vintage Culture, dar şi INNA, Alina Eremia, Delia, Antonia, Puya, Grasu XXL vor transforma această ediţie Neversea în cea mai caliente de până acum. Cele patru apusuri şi patru răsărituri de la Neversea sunt aşteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care îşi promit că vor dansa şi vor cânta alături de artiştii favoriţi. În cele 5 ediţii de festival, peste 1.2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experienţa memorabilă de la malul Mării. Foarte curând, adică pe 9 mai, fanii Neversea vor afla line-up-ul festivalului”, potrivit unui comunicat al organizatorilor 

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult