Succes profesional pentru chef Abou Zaki

Richard Abou Zaki, jurat la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a fost nominalizat printre cei mai influenți 20 de chefi din noua bucătărie a Italiei de către „Gambero Rosso”, cea mai importantă publicație italiană de gastronomie și vinuri. Fondată în 1986, „Gambero Rosso” s-a impus ca o voce a experților culinari imparțiali, devenind ghidul specializat în gastronomia din Peninsulă cel mai apreciat la nivel internațional. Această reușită se adaugă premiului obținut de chef Abou Zaki în primăvara acestui an pentru cel mai bun chef sub 40 de ani din Italia, în cadrul galei „Identità Golose”.

Când începe sezonul 14 din „Chefi la cuțite”

Show-ul culinar „Chefi la cuțite” va reveni pe micile ecrane pe 17 noiembrie cu sezonul 14. Una dintre noutățile acestui sezon va fi adusă chiar de către chef Abou Zaki. Pe lângă premiul în bani, câștigătorul sau câștigătoarea celui mai apreciat cooking show din România va primi un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul cu o stea Michelin din Italia, „Retroscena”.

Pompiliu Comșa

Related posts

Partide noi, cu aceiași oameni vechi – aceeași piesă, alt decor

Zvonuri, „fake news” sau adevăruri pe care nu se dorește să se afle?

Inspectorii ANAF, trimiși să aplice sancțiuni arbitrare firmelor. Cine vine fără bani e concediat

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult