„Tăcerile Letiziei”. Regele, “știa că îl înșela în timp real”

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a fost profund afectat de aventurile extraconjugale ale soției sale, regina Letizia, conform dezvăluirilor jurnalistului spaniol Jaime Peñafiel în cartea sa „Tăcerile Letiziei”, recent lansată. Cartea expune detalii despre relațiile extraconjugale ale reginei, inclusiv o relație cu fostul ei cumnat, Jaime del Burgo.

Detaliile dezvăluite în carte

Peñafiel afirmă că regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, era la curent cu infidelitățile reginei Letizia datorită rapoartelor furnizate de garda ei de corp. Aceste gărzi erau obligate să informeze Palatul Zarzuela și Ministerul de Interne despre locațiile și activitățile reginei. În carte, se menționează că regele a fost „devastat și distrus” de aceste dezvăluiri.

Aventura din New York

Una dintre aventurile reginei Letizia a avut loc în 2011, când aceasta a călătorit la New York alături de Jaime del Burgo. În noiembrie 2012, artistul Cristobal Toral a observat-o pe regina Letizia călătorind cu un bărbat despre care se crede că era del Burgo. Potrivit lui Peñafiel, regina și-a acoperit discret fața în timpul zborului, ceea ce l-a făcut pe Toral să se îndoiască de identitatea sa.

Regina Letizia, acum în vârstă de 51 de ani, a avut o relație cu del Burgo înainte de a-l cunoaște pe regele Felipe în 2002. Cartea „Tăcerile Letiziei” dezvăluie că regina a avut multiple escapade amoroase, iar aceste relații erau cunoscute de regele Felipe în timp real datorită rapoartelor gărzii de corp.

Reacția publică și consecințe

Dezvăluirile din cartea lui Peñafiel au stârnit controverse și discuții publice despre viața personală a cuplului regal spaniol. Aventura reginei Letizia și impactul asupra regelui Felipe evidențiază dificultățile și provocările din viața personală a membrilor familiei regale, aducând în atenție întrebări despre intimitatea și responsabilitățile lor.

Cartea „Tăcerile Letiziei” oferă o privire profundă și controversată asupra vieții private a cuplului regal spaniol, relevând detalii intime care au afectat profund regele Felipe. Infidelitățile reginei Letizia și cunoașterea acestora de către rege subliniază complexitatea și provocările cu care se confruntă familia regală în menținerea unei imagini publice intacte.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult