Tricoul lui Gică Hagi a fost licitat cu 30.000 de euro

Gică Hagi, liderul incontestabil al Generației de Aur a fotbalului românesc, a captat din nou atenția la dineul oficial organizat înaintea meciului de retragere de pe Arena Națională. Evenimentul a avut loc vineri seara la hotelul Radisson și a reunit numeroase personalități din fotbalul românesc, alături de marii jucători ai Generației de Aur.

Acțiunea Caritabilă

Unul dintre momentele de atracție ale serii a fost licitația caritabilă de tricouri ale fotbaliștilor prezenți. Hagi a fost întrebat dacă prețul obținut pe tricoul său, 30.000 de euro, este unul corect. Cu umor, Hagi a răspuns că “în timpurile care sunt, nu. Se putea și mai bine”, apreciind totodată gestul Veronicăi Schmidt, soția lui Michael Schmidt de la Automobile Bavaria, care a achiziționat tricoul.

Tricouri Cumpărate de Hagi și Alți Fani

Hagi nu a fost doar un vânzător în cadrul licitației, ci și un cumpărător. El a achiziționat tricoul fostului său coechipier Ilie Dumitrescu pentru suma de 6.000 de euro, ca un gest simbolic de recunoștință pentru pasa de gol din meciul memorabil împotriva Argentinei la Cupa Mondială din 1994.

Patronul rapidist Dan Șucu a fost de asemenea foarte activ, achiziționând tricoul lui Jose Mourinho pentru 16.000 de euro, precum și pe cele ale lui Rivaldo și Hristo Stoichkov. Cristi Borcea, prezent și el la eveniment, a cumpărat tricouri ale reprezentanților Generației de Aur cu trecut dinamovist.

Continuarea Licitației

Licitația tricourilor continuă în două etape. Primele 26 de tricouri vineri, 24 mai, iar restul de 23 de tricouri vor fi disponibile exclusiv online pe 31 mai 2024, începând cu ora 12:00.

Acest eveniment caritabil nu doar că a adus laolaltă nume mari din fotbalul românesc, dar a și contribuit la strângerea de fonduri pentru cauze nobile, subliniind încă o dată spiritul de solidaritate și generozitate al Generației de Aur.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult