Un bărbat a oprit mașina brusc, a coborât din mașină și s-a aruncat de pe podul Agigea

În cursul dimineții de astăzi, un eveniment tragic a avut loc pe podul de la Agigea, unde un bărbat a ales să își pună capăt vieții în mod dramatic, provocând și un accident rutier în urma gestului său.

Martorii oculari au fost șocați să vadă cum bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a oprit brusc mașina pe pod și a coborât din vehicul, sărind apoi de pe marginea podului direct în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. În ciuda eforturilor echipajelor de salvare, nu s-a putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul respectiv, acesta fiind declarat decedat.

Autoritățile au intervenit imediat, deschizând o anchetă pentru a elucida circumstanțele și motivul tragic al acestui gest. Polițiștii au confirmat că bărbatul s-a aruncat de pe pod, iar corpul său a fost recuperat din apă de către echipele de pompieri și SMURD. În urma tragediei, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Pe lângă drama sinuciderii, evenimentul a fost întregit de un accident rutier care a avut loc în aceeași zonă. Un șofer în vârstă de 56 de ani, conducând un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era staționat neregulamentar pe prima bandă a podului.

Se pare că mașina abandonată pe pod aparținea bărbatului care s-a sinucis, iar impactul a avut loc după ce acesta s-a aruncat în apă. Conducătorul auto implicat în accident a fost testat pentru alcool sau alte substanțe, însă rezultatele au fost negative. Din fericire, evenimentul a fost soldat doar cu pagube materiale și nicio persoană nu a fost rănită.

Polițiștii au sancționat conducătorul auto în vârstă de 56 de ani pentru nepăstrarea distanței corespunzătoare, cu o amendă în valoare de 660 de lei. Totuși, acest aspect nu poate diminua gravitatea tragediei care a avut loc și nici impactul emoțional asupra celor implicați.

În aceste momente, gândurile noastre se îndreaptă către familia și cei dragi ai bărbatului decedat, precum și către toți cei afectați de această tragedie. Sperăm ca autoritățile să poată oferi sprijin și asistență necesară în aceste momente dificile.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult