UPDATE+VIDEO  Tulcea: Incendiu lichidat fără victime, autoturism ars (Dacia Spring a luat foc)

Tulcea, România – Un incident șocant a avut loc în această dimineață în Tulcea, când bateria unei mașini electrice marca Dacia Spring a luat foc. Flăcările s-au extins rapid la clădirea lângă care vehiculul era parcat, provocând pagube semnificative.

Mașină electrică în flăcări

Incidentul a avut loc pe data de 23 mai, în jurul orei 9:00, într-o zonă rezidențială din Tulcea. Martorii au relatat că au auzit o explozie urmată de flăcări intense care au cuprins rapid mașina electrică. „Am auzit un zgomot puternic și când am ieșit afară, mașina era deja în flăcări. Focul s-a extins foarte repede la clădirea de lângă,” a declarat un locatar din zonă.

Echipajele de pompieri au fost alertate imediat printr-un apel la 112 și au ajuns rapid la fața locului. „La sosirea noastră, incendiul se extinsese deja la clădirea din apropiere. Am intervenit prompt pentru a stinge flăcările și a limita pagubele. Din fericire, nu au fost raportate victime,” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea.

Incendiul a provocat daune semnificative atât mașinii, care a fost complet distrusă, cât și clădirii adiacente, care a suferit pagube la nivelul fațadei și interiorului. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cauza exactă a incendiului, deși primele indicii sugerează că bateria mașinii ar fi fost defectă.

Reacția Dacia

Reprezentanții Dacia au declarat că sunt la curent cu incidentul și colaborează cu autoritățile pentru a determina cauzele acestui eveniment nefericit. „Siguranța clienților noștri este prioritatea noastră. Vom efectua toate investigațiile necesare pentru a înțelege ce a cauzat acest incendiu și pentru a preveni astfel de incidente în viitor,” a transmis compania într-un comunicat oficial.

Concluzie

Acest incident atrage atenția asupra potențialelor riscuri asociate cu vehiculele electrice și subliniază necesitatea unor măsuri stricte de siguranță și a unei monitorizări atente a stării bateriilor. În timp ce mașinile electrice devin tot mai populare datorită beneficiilor lor ecologice, este esențial ca producătorii și utilizatorii să acorde o atenție deosebită întreținerii și siguranței acestora.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult