USR Constanța val de demisii sub conducerea lui Stelian Ion

USR Constanța se confruntă cu o criză internă majoră sub conducerea lui Stelian Ion, după ce mai bine de 70 de membri ai organizației și-au depus demisia. Surse din interiorul partidului confirmă că nemulțumirile sunt legate de stilul de conducere al lui Stelian Ion, care, potrivit criticilor, ar promova doar apropiații săi în funcții-cheie și ar ignora valorile de transparență și meritocrație care au stat la baza USR.

Favoritismul perceput și concentrarea deciziilor doar în cercul restrâns al persoanelor de încredere ale liderului local au generat o atmosferă de nemulțumire și frustrare în rândul membrilor. Mulți dintre aceștia consideră că partidul a deviat de la principiile sale fondatoare, înlocuind competențele și contribuțiile reale cu loialitatea față de conducere. Astfel, membrii valoroși simt că nu sunt apreciați și că opiniile lor nu sunt ascultate, contribuind la o profundă pierdere de încredere în direcția actuală a organizației.

Valul de demisii reprezintă un punct critic pentru USR Constanța, care riscă să piardă nu doar membri activi, ci și încrederea publicului local. Atmosfera tensionată ar putea influența grav perspectivele electorale ale partidului în regiune. În fața acestei crize, membrii și susținătorii USR solicită schimbări substanțiale pentru a reconstrui o organizație bazată pe respectul opiniilor și principiilor de meritocrație.

Dacă nu va avea loc o schimbare de abordare, iar USR Constanța nu își va recâștiga unitatea internă, viitorul organizației este incert, iar impactul acestei crize ar putea lăsa urme adânci asupra imaginii publice a partidului.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult