Zilele Constanței 2024 – cinci zile de concerte în Piața Ovidiu. SEZON ESTIVAL 2024. Ce evenimente vor fi pe bulevardul Tomis


Primăria Constanța va organiza în data de 24 aprilie procedura proprie privind atribuirea contractului de servicii necesare pentru organizarea evenimentului „Zilele Constanței” 2024. Valoarea estimată a contractului este de 1.987.145,45 lei, fără TVA, echivalentul a aproximativ 400.000 de euro fără TVA.

Evenimentul va avea loc între 17 și 21 mai 2024, iar scena principală va fi amplasată în Piața Ovidiu. Intrarea la spectacole va fi liberă pentru toți participanții. În paralel, un alt punct de atracție va fi pe bulevardul Tomis, unde postul de radio KissFM va anima atmosfera de pe un autobuz supraetajat.

Sub denumirea generică „Zilele Constanței”, evenimentul este dedicat locuitorilor orașului lor, marcând ziua lor. În cadrul acestuia se va celebra prin muzică și spectacol tot ceea ce unește și definește comunitatea locală. Se va pune accent pe multiculturalismul specific zonei, se vor valoriza talentele locale, iar educația și timpul petrecut în familie vor fi promovate prin evenimente de calitate adresate copiilor, tinerilor și adulților deopotrivă. Scopul este de a aduce comunitatea locală împreună, oferindu-le oportunitatea de a interacționa și de a se conecta, bucurându-se împreună de orașul lor.

Pe scena din Piața Ovidiu vor evolua artiști precum Anișoara & Iuliana Beregol, Jean Gavril, Motans, Diskoteka, Emilian Delia, Trupa Nada, Elena Gheorghe, Andreea Banică, Florin Ristei, Voltaj, Ionuț Galani, Trupa L.A. și 3 Sud Est. Fiecare artist sau trupă va susține un recital cu o durată de minimum 40 de minute.

Documentul poate fi consultat AICI

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult