A început comercializarea cărnii de miel și ied în piețele din Constanța

Administrația Fondului Imobiliar Constanța anunță că a început comercializarea cărnii de miel și ied în interiorul halelor de lactate din Piața Griviței și Piața Tomis III. Carnea provine de la ferme din județele Constanța și Tulcea, de la animale sacrificate în abatoare autorizate, iar medici veterinari de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța supraveghează în permanență vânzarea.

În cele două piețe agroalimentare se va comercializa zilnic carne pentru Sărbătorile Pascale, până sâmbătă, 4 mai, după următorul program: luni – sâmbătă: 08:00 – 17:00, duminică: 08:00 – 12:00.

„Precizăm că prețurile sunt stabilite de către producătorii locali”, spun reprezentanții AFI SRL.

Related posts

Super știre! Interviurile se pot reconstitui! Ai fost stricat la burtică și ai scătat o,,dumă”… nu-i nimic se repară. Da’ veolul maică…veolul de ce nu se poate reconstitui strigă revoltate o categorie de victime. Păi…da…atenție mare și cu reconstituirile astea! Să nu ne trezim cu reconstituirea înterviului dat de Mircea cel Bătrân lui Baiazid Fulgerul înainte de lupta de la Călugăreni(😁sâc…Rovine am vrut să zic)

Mare scandal mare! Record …de la Recorder! Justiția actuală demodată și coruptă trebuie demolată și reconstruită.

Fraților e groasă! Nu se găsește comandir de pus în fruntea oștirii! Vreo câțiva care s-au arătat interesați, au pus niște condiții de neacceptat.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult