Coșmar la o școală din Constanța: Un elev de clasa a III-a terorizează colegii și învățătoarea

Elevul, cunoscut pentru comportamentul său agresiv, a fost transferat între mai multe școli, ajungând în cele din urmă la Școala Gimnazială nr. 43 din Constanța. Din nefericire, comportamentul său nu s-a îmbunătățit, continuând să provoace teroare și suferință printre colegii săi.

Într-o școală din Constanța, părinții și cadrele didactice sunt în alertă din cauza comportamentului violent al unui elev de clasa a III-a. Incidentul a escaladat, determinând mai mulți părinți să își retragă copiii din cauza fricii de violență.

Elevul-problemă, transferat între mai multe școli

Elevul, cunoscut pentru comportamentul său agresiv, a fost transferat între mai multe școli, ajungând în cele din urmă la Școala Gimnazială nr. 43 din Constanța. Din nefericire, comportamentul său nu s-a îmbunătățit, continuând să provoace teamă și suferință printre colegii săi.

Părinții susțin că incidentul nu este izolat, ci face parte dintr-un pattern de comportament agresiv și incontrolabil. Un părinte a relatat pentru Antena 3 CNN despre multiplele agresiuni fizice și verbale la care au fost supuși copiii săi:

„Băiatul meu a fost agresat de cel puțin trei ori. În pauză, a fost bătut în curte de acest copil, lovit și tăvălit pe jos. Când fetița mea și-a văzut fratele lovit, a intervenit și ea. Astfel de situații sunt zilnice,” a declarat părintele.

Intervenția poliției și a DGASPC

Situația a devenit atât de gravă încât, pe 17 mai, învățătoarea a apelat la 112 pentru a solicita intervenția poliției, după ce elevul a agresat patru fetițe. Directoarea școlii, Mihaela Udrea, a confirmat că au fost notificate autoritățile competente, inclusiv Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) și poliția școlară, urmând procedurile în vigoare.

„Sunt foarte multe plângeri din cauza acestui elev agresiv. Am anunțat toate instituțiile competente pentru a lua măsurile necesare,” a declarat Mihaela Udrea.

Reacția inspectoratului școlar

Inspectorul școlar șef, Sorin Mihai, a subliniat importanța colaborării instituționale și monitorizării continue pentru gestionarea acestor situații. El a menționat că există o comisie de prevenire a violenței care trebuie să colaboreze strâns cu DGASPC pentru a implementa măsurile necesare.

„Este esențial să avem o bună colaborare între instituții și o monitorizare constantă. Se stabilește un manager de caz pentru fiecare situație de violență și se iau măsuri la nivelul unității de învățământ,” a explicat Sorin Mihai.

Concluzii

Situația de la Școala Gimnazială nr. 45 din Constanța reflectă o problemă gravă și complexă de gestionare a comportamentului violent în școli. Părinții cer soluții imediate pentru a asigura siguranța copiilor lor, în timp ce autoritățile încearcă să implementeze măsuri adecvate pentru a preveni escaladarea acestor incidente.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult