Începe comercializarea cărnii de miel în piețele din Constanța


În perioada 25 aprilie – 4 mai, piețele agroalimentare din municipiul Constanța vor găzdui comercializarea cărnii de miel pentru sărbătorile pascale, furnizată de producători avizați de către Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

Pentru aceasta, au fost alocate spații în halele de lactate din Piața Grivița și Piața Tomis III. Carnea este provenită de la ferme din județele Constanța și Tulcea, provenind de la animale sacrificate în abatoare autorizate, cu supravegherea continuă a medicilor veterinari din cadrul DSVSA.

Prețurile sunt stabilite de către producătorii locali, iar AFI SRL, administratorul piețelor, garantează condiții optime de igienă și siguranță alimentară. În acest scop, au fost realizate operațiuni complete de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în halele desemnate pentru comercializarea cărnii de miel.

Programul de comercializare este următorul: luni – sâmbătă, între orele 8:00 – 17:00, și duminică, între orele 8:00 – 12:00.

Related posts

Partide noi, cu aceiași oameni vechi – aceeași piesă, alt decor

Zvonuri, „fake news” sau adevăruri pe care nu se dorește să se afle?

Inspectorii ANAF, trimiși să aplice sancțiuni arbitrare firmelor. Cine vine fără bani e concediat

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult