Primăria Năvodari își apără drepturile în ”războiul” cu SIND ROMÂNIA, înființată prin uz de fals de baronii sindicali

Cum a ajuns Tabăra de Copii din Năvodari pe mâna baronilor sindicali? Este o întrebare la care găsim răspunsul în rezoluția 95/2011 a DNA București, în  sentința penală 709/2011 a Tribunalului București și în ord. 106/13 iulie 2018 a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Răspunsul a venit în urma cercetărilor amănunțite și a audierilor mai multor persoane, care au ocupat  funcții de înaltă demnitate publică și la nivel național, precum: Petre Roman, Victor Ciorbea, Miron Mitrea, Bogdan Hossu, Dumitru Costin și alții.

Din această cercetare rezultă că patrimoniul UGSR a ajuns prin fals și uz de fals în posesia unui SRL denumit SIND ROMÂNIA,  înființat de către baronii sindicali în folosul și interesul acestora. Doar prescripția răspunderii penale datorită trecerii timpului  a făcut ca baronii sindicali să nu ajungă la închisoare.

În schimb, procurorii solicită instanței de judecată anularea tuturor actelor false și a operațiunilor subsecvente falsului. SIND ROMÂNIA a ales pentru procesele de la Constanța, Casa de avocatură a Ioanei Hașotti, fiica celebrului avocat Ionel Hașotti.

Asta pentru că se dorește ca Tabăra de Copii Năvodari să fie împrejmuită de arabi cu gard de beton, ca la Poarta Albă, și să ne trezim aici cu un lagăr de refugiați.

Mulți vorbesc și de relația dintre Mohammad Murad, patronul unui important lanț hotelier din România, și Dumitru Costin, liderul BNS care are sediul la Hotel Phoenicia București. Asta după ce o firmă  a BNS, controlată de Dumitru Costin, ar fi plătit 600.000 de euro pentru închirierea unui hotel din Olimp, adică mai mult decât avea acel hotel cifra de afaceri la firma lui Murad. 

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult