David Bohaciov, tulceanul medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness

David Bohaciov, un talentat culturist din Tulcea, a reușit să obțină medalia de aur la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness, desfășurat sâmbătă, 18 mai 2024. Performanța sa remarcabilă a adus o mare bucurie comunității locale și a confirmat dedicarea și munca asiduă depusă de sportivul tulcean.

Performanța la Campionatul Naţional

În competiția desfășurată în acest weekend, David Bohaciov a impresionat juriul și publicul prin fizicul său impecabil și execuția perfectă a exercițiilor. Determinarea și antrenamentele riguroase și-au spus cuvântul, aducându-i astfel medalia de aur și recunoașterea la nivel național.

David Bohaciov este un exemplu de perseverență și dedicare, demonstrând că, indiferent de obstacole, cu suficientă muncă și pasiune, se pot atinge cele mai înalte obiective. Reușita sa la Campionatul Național de Culturism și Fitness nu este doar o realizare personală, ci și o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi din Tulcea și din întreaga țară.

Bohaciov nu este doar un sportiv de excepție, ci și un membru activ al comunității tulcene, implicându-se în diverse proiecte menite să promoveze un stil de viață sănătos și să încurajeze tinerii să practice sportul. El susține că sportul nu este doar despre competiție, ci și despre dezvoltarea personală și cultivarea disciplinei.

Planuri de viitor

Cu o medalie de aur în palmares, David Bohaciov are planuri ambițioase pentru viitor. Următoarele obiective includ participarea la competiții internaționale, unde speră să aducă noi victorii pentru România. El își dorește să continue să își depășească limitele și să inspire prin exemplul său cât mai mulți tineri să își urmeze pasiunile.

David Bohaciov reprezintă cu mândrie orașul Tulcea și demonstrează că, prin determinare și pasiune, se pot atinge performanțe deosebite în sportul de performanță. Medalia de aur obținută la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness este o confirmare a valorii sale ca sportiv și un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate.

Related posts

Și totuși sarmaua?!…Sarmaua dom’le!… e românească sau turceasca? Ce întrebare năroadă! Cum să fie turcească , mai ales cea așezonată cu slăninuță de porc crescut în bătătură! Păi unde ai mai văzut dumneata turc mahomedan, să înfulece sărmălute’n foi de viță și mustind a unturică de purcel? Și apropo de înfulecat. Se cam exagerează…cum că moldovenii și mai ales cei din Iași ar fi hulpavi la sarmale!Că dacă am avut pe unul mai pântecos, Nică a lui Ștefan a Petrei,gata acum toți suntem fanii lui Flămânzilă? Adevăru-i că tălica Ion a cam exagerat la hanul,,Trei sarmale”.Adicătălea ce înseamnă 3 sărmăluțe în foi de viță infășurate strâns…Chiar înăbușite în smântână tot n-ajung nici pe o măsea.Așa că povestitorul a sugerat modificarea firmei de la han.Păi nu-i mai corect ,,La trei oale cu sarmale”.Cum să atragi mușteriu cu trei amărâte de sărmăluțe anemice! Dar revenind la tradițiile noastre…Turcii…nu și nu că sarmaua este a lor! Că ei au învelit orezul în nu știu ce și de aici a început plagiatul! Pân’ la urmă am dat- o la pace recunoscând că aici în Balcani am împrumutat fiecare rețetele unii de la alții și avem acum fiecare sarmaua lui.Iar noi moldovenii de la Iași am mai adăugat la urmă o stropeală cu licoare de Cotnari.Iacă așa ghini! Și mă rog turcul cu treaba lui și cu ceaiul de măghiran!

Păzea! Vin turcii! Da nu fugiți bre! Chiar dacă vin înarmați până în dinți…cu baclavale, șuberek, sarailie și alte turcisme! Când? Pe 25,26 și 27 iulie a.c. Unde atacă? La Iași în Parcul Expoziției din Copou.Scop? Caritabil! Cine poate să ajute cumpărând produsele expuse să o facă! Știm cu toții câte au pătimit de la cutremure vijelii și altele.Hai bre să dăm o mână de ajutor!

O lume frământată!…Cu accente tragice, învolburate până aproape de autodistrugere.Pe ici pe colo mai răzbat timide câteva accente de speranță verde inchis,înghițite rapid de hăul întunecat.Totul se zvârcolește nevrotic ca în tablourile lui Van Gogh.Și toate acestea cu o insuportabilă claritate.Dureros de clare și palpabile, spaimele ne pătrund ființa instantaneu.Și totuși lumina își face loc și se încleștează într-o luptă pe viață și pe moarte cu întunericul.Oare vom reuși să-l învingem? În această cheie înțeleg eu să ,, citesc” acest superb peisaj marin al maestrului Petru Asimionese. Cu admirație Ioan Bodea.

🍪 Această gazetă folosește cookie-uri. Nu pentru a te urmări, ci pentru a funcționa corect, a-ți arăta conținut relevant și a înțelege cum este folosit site-ul. Acceptând cookie-urile, susții funcționarea presei independente și ne ajuți să rămânem liberi. Mai mult